Ännu ett lyckat användarmöte!

​Den 19 mars bjöd ROWS åter in till användarmöte på Lumber & Karle i Kvänum. Precis som föregående år tog platserna slut fort, och precis som föregående år var det deltagarrekord – över sjuttio personer blev det. Så pass många blev vi i år att vi nästan är på gränsen för hur många vi kan vara i lokalen vi höll hus i!

Under torsdagen inledde vi med en grundgenomgång av systemet Webbkontroll. Det blev nyheter för en del som var nya på området, för de mer a fdfdfdskunde det visa sig vara en välkommen avrostning.
Under dagen dök det upp många intressanta frågor och tankar som för oss är guld värda.
Användarmötet har visat sig vara ett ovärderligt forum för att stöta och blöta idéer, funktioner och problemlösningar med de personer som i slutändan skall ha med dem att göra – användarna.

Kvällen blev uppskattad med god mat och underhållning, det gav alla deltagare en chans att träffas i en avspänd miljö och utbyta tankar och erfarenheter.
Trots att man kan prata om vad som helst så hörde vi påfallande mycket snack om styrsystem och energibesparningar.
Kanske är vi inte ensamma om att vara så passionerade för ämnet!

Under fredagen hade vi ett antal mycket trevliga presentationer av våra utställare.
Det gav användarna en hel del nya idéer om effektivisering och energibesparning. Efter lunch avslutades dagen, och alla begav sig hemåt fyllda av idéer och nya intryck.

Vi på ROWS vill tacka alla inblandade för två fantastiskt roliga dagar, vi ser redan fram emot nästa träff!