Background Image

Om oss

Det började med en tanke
- detta måste gå att göra bättre.


ROWS vision

Enda sedan starten har vår drivkraft varit att förbättra. Förbättra för både våra kunder och oss själva. Genom att aldrig slappna av och nöja oss lyckas vi ständigt finslipa små detaljer i styrsystemet. Vi lyssnar på användarnas erfarenheter, lär oss av deras vardag och hittar sedan nya sätt att förbättra deras vardag. Vår vision är att ständigt använda den senaste tekniken för att fortsätta förenkla, modernisera och effektivisera.

Effektivare. Enklare för användaren.

Ur detta föddes så småningom ROWS, som skulle komma att revolutionera branschen. Tillsammans med personal ur Svenska kyrkan har klimatstyrningssystemet under åren finslipats och är nu bättre än någonsin. Resultatet av arbetet går inte att ta fel på. Lägre energiförbrukning, mängder av funktioner och oöverträffad användarvänlighet. Inte undra på att vitsorden är så goda!

Bakom ROWS står Krister Friberg och Jonas Hjelm.


Krister Friberg
Åldermannen

Krister är åldermannen i gänget. Med en erfarenhet av styr- och reglerteknik som sträcker sig flera decennier tillbaka är Krister en ovärderlig resurs. Kan även det mesta om rullbandspelare.

Jonas Hjelm
Samordnare

Jonas är samordnare, säljare, installatör och allmän problemlösare. Han ser snabbt vad som behöver göras i de olika projekten och vad kunden verklinge behöver. Född med en telefon i ena näven och en verktygslåda i andra är Jonas spindeln i nätet för det mesta och de flesta!